❤ Stai Acasa. Totul va fi bine! Echipa Regal Gold se gandeste la tine

❤ Stai Acasa. Totul va fi bine! Echipa Regal Gold se gandeste la tine

  Pe fondul evenimentelor în derulare, extern și intern, vă informăm că activitatea noastra  se desfășoară în condiții restranse , in mare parte de la distanta , totusi de două ori pe saptamana ne ocupam sa predam curierului comenzile plasate de dvs .      Acționăm cu maximă responsabilitate respectând toate normele de igienă și prevenție instituite de autoritatile competente.

  Este important de precizat că, în conformitate cu informațiile oficiale existente la nivel internațional, nu există risc de infectare nici pentru angajați și nici pentru beneficiarii expedițiilor, prin intermediul coletelor sau plicurilor expediate.

  Vă recomandăm totuși să optați pentru plata cu cardul atunci când plasați comenzi online pentru a limita încasările de numerar.

  Pentru protectia dumneavoastra, recomandam in continuare ca la primirea coletelor sa pastrati distanta de 1,5-2.0 metri, la fel la achitarea acestora. Pentru siguranta, este recomandabila si dezinfectarea imediata a mainilor dupa vehicularea banilor. Va recomandam folosirea modalitatilor de plata online pentru bunurile achizitionate, pentru a evita manipularea fizica a numerarului.

  Echipa Regal Gold  urmareste si respecta toate recomandarile venite din partea Ministerului Sanatatii si a Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta, care lucreaza la planurile de urgenta in contextul epidemiei de coronavirus.

   

  Suntem convinși că acționând responsabil, respectând toate cerințele de prevenție, putem contribui fiecare la diminuarea oricărui risc de prelungire a acestei situații influențate de numeroase incertitudini !

  Comentarii