Cel mai mare magazin online de bijuterii din argint si semipretioase lucrate manual in Israel. Regal Gold este un brand bine stabilit si prezent in Romania , un brand al bijuteriilor made in Israel. Marca Regal Gold este inregistrata OSIM in temeiul Legii nr 84/1998 .

Din tara cu domenii de portocali si din tara institutelor de top de cercetare ştiinţifică şi tehnologică unde calitatea, estetica, proiectarea si maiestria sunt cercetate în mod constant, am aprins pasiunea bijuteriilor retro ,a bijuteriilor cu inspiratie din natura, traditie, familie .Cu toate acestea bijuteriile REGAL GOLD au un aspect modern, un design proaspat si trezesc un spirit nou. Bijuteriile REGAL GOLD sunt argint 925 si combină elemente de aur, pietre semipretioase si decoratiuni unice de mana. Fiecare şi fiecare piesa de la schita, la design si turnare este executat in-house si este atent inspectata pentru asigurarea calităţii.Regal Gold se mandreste si cu linia unica si exceptionala de ceasuri din argint distribuite prin multe galerii prestigioase si mari centre comerciale din tara. Ne reprezinta calitatea bijuteriilor noastre , serviciile , linia de stabilire a preturilor pentru a menţine relaţii pe termen lung şi satisfăcătoare, cu clientii nostri.

Infiintata din 2007, Regal Gold ofera solutii valoroase pentru personalizarea imaginii prin selectionarea unor colectii clasice si elegante de bijuterii argint lucrate cu semipretioase naturale.Fiecare bijuterie este rezultatul multor ani de experienta , fiind realizate manual din materiale selectate de cea mai buna calitate de artizani din Israel.Imbogatite de materiale pretioase :argint 925, combinatii cu aur de 9k si goldfilled , pietre naturale si perle de cultura , bijuteriile Regal Gold devin icoane de stil, proiecte de eleganta pentru a darui celei care le poarta o amprenta de rafinament .

Regal Gold garanteaza o filiera de excelenta in fiecare etapa a selectionarii ,continuata cu protocoale stricte de comercializare si inspectare riguroasa ale bijuteriilor , si se incheie cu oferirea  asistentei post-vanzare.

www.regalgold.ro, magazin online operat de S.C. Regal Gold  S.R.L. cu sediul in Bucuresti,Bd, Unirii nr 20, avand CIF 20945858, J40/2112/2007, detinatoare a Autorizatiei eliberata de ANPC, Nr: 4369 pentru efectuarea de operatiuni cu metale pretioase si pietre pretioase , asigura, garanteaza si declara pe propria raspundere, ca bijuteriile din argint, importate si comercializate de societate, nu pun in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii, nu produc impact negativ asupra mediului si sunt in conformitate cu normele UE.

Toate bijuteriile din argint comercializate sunt verificate si certificate, au o puritate de 92,5% .Regal Gold nu detine certificat de autenticitate pentru pietrele montate pe bijuterii. Pietrele naturale pot prezenta mici diferente si imperfectiuni de culoare sau crapaturi, acesta nu este un defect, este aspectul lor natural.

Argintul este un metal care se oxideaza, procesul fiind accelerat de contactul cu umezeala . Oxidarea argintului este un proces natural, nu este un defect. Curatati bijuteriile din argint simplu cu o carpa moale, solutii speciale pentru curatarea argintului, pentru a le reda stralucirea. De asemenea, nu folositi parfumuri sau spray fixativ in vecinatatea bijuteriilor. Nu lipiti pietrele cazute cu adeziv tip “picatura” sau orice alt tip. Bijuteriile vor fi ferite de lovituri , se vor da jos inainte culcare, inainte de a face baie, de a spala vasele sau inaintea altor activitati similare in care bijuteriile ar veni in contact cu apa, detergenti, produse cosmetice si chimice sau corozive, pentru a evita caderea pietrelor, uzura partilor care contin piele naturala sau alte materiale , oxidarea argintului, distrugerea lacului de protectie de pe unele bijuterii din argint.

Aceasta garantie va asigura ca bijuteriile sunt din argint (garantia se refera la faptul ca bijuteria este din argint si este marcata corespunzator ) si ca nu-si vor schimba proprietatile in cazul in care respectati conditiile generale de folosire, descrise mai sus. Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand primiti produsele cumparate de la noi.REGAL GOLD SRL

Bd. Unirii, nr.20, bl.5C, sc.1, ap.44, Bucuresti, Sector 4

Telefon: 0723.605.988 0726388160 0213160536

Email: regalgoldromania@gmail.com

Numar Registrul Comertului: J40/2112/2007

CUI (cod fiscal): RO20945858