Conform OG190/2000 firma noastra este autorizata ca Operator de metale si pietre pretioase cu Autorizatia nr. 0004369/07-06-2007

Fiecare bijuterie REGAL GOLD este verificata, analizata si marcata de ANPC cu marca de stat si poarta marca de responsabilitate a producatorului - RG, precum si marca de titlu a argintului  (925)

In conformitate cu cele de mai sus, pentru fiecare obiect eliberam Certificat de garantie ,aceasta garantie include doar faptul ca bijuteria este din argint si este marcata de persoane autorizate de ANPC.

REGAL GOLD SRL ofera clientilor sai o garantie comerciala de 30 de zile calendaristice de la data achizitionarii produsului in situatia constatarii unei neconformitati. Prin aceasta garantie comerciala clientul beneficiază de posibilitatea de a schimba produsul o singură dată în termen de 30 de zile de la data achizitiei, doar prin prezentarea facturii și numai dacă produsul nu a fost purtat si nu prezintă semne de uzură datorate manevrării defectuoase.

Condiții Garanție:

Întrucât ne pasă de mediul înconjurător am ales ca emiterea certificatelor de garanție să nu se mai facă în forma clasică tipărită, ci electronic.

Drepturile consumatorului sunt conforme cu Ordonata de Urgenta  nr. 140/2021.

Prevederile continute in prezentul Certificat de Garantie nu afecteaza drepturile Consumatorului conferite de dispozitiile legislative in viguare si respecta O.G. nr.21/1992 privind protectia consumatorilor si Ordonanta de Urgenta.nr.140/2021 privind anumite aspect referitoare la contractele de vanzarede bunuri,

dar printarea documentului de garanție rămânând la latitudinea clientului, noi acceptând produsele ce fac obiectul garanției și fără acel certificat, fiind necesare doar câteva date pentru identificarea comenzii la noi în sistem ( numărul comenzii / numele și prenumele clientului / adresa de email / etc. ).

 Dacă totuși doriți o copie fizica dupa certificatul de garanție, vă punem la dispoziție un exemplar AICI. Tot ce trebuie să faceți este să îl printați și să îl completați dumneavoastră cu aceleași date pe care le-ați furnizat pentru comandă.

Conform Ordonanta de Urgenta.nr.140/2021 , art.21, alin.1, dacă doriți să primiți certificatul de garanție completat și stampilat de către noi vă rugăm să specificați acest lucru în formularul de contact.

Orice reparatie la produsele aflate in termenul de garantie se va efectua in mod gratuit sau se va inlocui in conditiile OG nr.21/1992 revizuita, daca se confirma faptul ca un defect de material sau de manopera a reprezentat cauza unei asemenea deteriorari, mai degraba decat utilizarea necorespunzatoare a bijuteriei de catre cumparator.

Remedierea se va face in termen de 15 zile de la data constatarii deficientei.
In cazul inlocuirii, nu garantam ca va fi livrat acelasi model. Daca nu este disponibil acelasi model, se va livra un model similar avand o valoare echivalenta.

Fiecare produs este insotit de un certificat de garantie. In conditii obisnuite de utilizare si respectand instructiunile de intretinere, va veti bucura mult timp de bijuteria achizitionata.REGAL GOLD  ofera clientilor sai o garantie de 30 de zile de la data cumpararii produsului.

Aceasta garantie nu include deteriorarea provocata bijuteriei din cauza nerespectarii recomandarilor  de mai jos (precautii si informatii utile), accidentelor, a neatentiei, a neglijentei, a utilizarii necorespunzatoare a acesteia sau a altor factori care nu au legatura cu defectele de material sau de manopera.

RECOMANDARI

Pentru o intretinere cat mai corecta a bijuteriilor Regal Gold va recomandam:

 Nu supuneți bijuteria la șocuri mecanice, lovituri, zgârieturi sau alte activități ce pot deforma bijuteria. 
 Evitați contactul cu apa, substanțe corozive sau cosmetice. 
 Folosiți corect metoda deschiderii și închiderii produselor ce o necesită.
Evitați purtarea bijuteriilor în timpul somnului.
Sa purtati cu grija bijuteriile incrustate cu pietre sau perle, deoarece montura acestora nu rezista socurilor mecanice.
Sa pastrati bijuteriile in cutiile primite la achizitionarea produselor sau in alte cutii destinate bijuteriilor.
Sa nu purtati bijuteriile in timpul activitatilor casnice / brute sau a acelora in care exista posibilitatea ca acestea sa intre in contact cu substante ce contin sulf. 
Sa nu purtati bijuteriile in timpul activitatilor fizice.
Pentru a mentine luciul bijuteriilor, se recomanda scoaterea acestora inainte de dusuri sau treburi casnice.
Evitati contactul cu substantele chimice , existand posibilitatea ca acestea sa erodeze metalul.
Dupa fiecare purtare, stergeti bijuteriile cu o carpa moale.
Metalul pretios isi poate pierde stralucirea in timp daca intra frecvent in contact cu agenti precum parfumul, apa sarata, creme de piele, fixativ pentru par, clor sau sulf.
Nivelul de matuire aparut depinde de pielea purtatorului si de rutina de ingrijire a pielii acesteia.
Nu expuneti bijuteriile la substante chimice dure. Agentii de curatare pot altera culoarea si stralucirea bijuteriilor.


DECLARATIE de CONFORMITATE

SC REGAL GOLD SRL, cu sediul in Bucuresti, Bd. Unirii nr 20, bloc 5c, sc 1,etaj 6, Nr. de inregistrare la Reg. Com. J40/2112/2007, CUI RO 20945858, autorizatie ANPC pentru efectuarea operatiunilor cu metale pretioase si pietre pretioase nr: 0004369 asigura, garanteaza si declara pe propria raspundere, conform prevederilor art. 5 din hotararea guvernului nr. 1022/2002 privind regimul produselor si serviciilor care pot pune in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii si protectia mediului, ca bijuteriile din argint importate si comercializate de societate, nu pun in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii, nu produc impact negativ asupra mediului si sunt in conformitate cu normele UE.

Bijuteriile din argint comercializate sunt verificate si certificate, au o puritate de 92,5% si poarta marcajul directiei ANPC – Metale si Pietre Pretioase care garanteaza calitatea metalului pretios utilizat, sau marca de garantie proprie RG.

MENTIUNI

Toate bijuteriile prezente in acest magazin virtual sunt fotografiate individual, cu toate particularitatile lor. Cu toate acestea, nu putem garanta o acuratete de 100% pentru culorile din fotografiile de pe site. Diferentele, desi minime, pot aparea din cauza setarilor particulare ale fiecarui monitor pe care le vizualizati.

De asemenea, pietrele din bjuterii pot prezenta imperfectiuni, diferente de nuanta sau textura. Acesta este aspectul lor natural care le face unice si nu poate fi considerat un defect.

Ne straduim sa prezentam produsele cu precizie maxima, totusi va rugam sa cititi cu atentie descrierile la  fiecare produs . Puteti sa ne semnalati orice informatie relavanta la regalgoldromania@gmail.com