REGAL GOLD (regalgold.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

 • CURIER RAPID- CARGUS, Livrare in 24-48 ore

Nu putem fi responsabili pentru prejudicii cauzate de intarzieri in livrarea comenzilor din cauza unor factori externi: conditii meteo deosebite, accidente rutiere, greve, calamitati, manifestari de strada sau alte situatii speciale ce ar putea impiedica curierul rapidsa livreze la timp.

Atentie:

 Neacceptarea de la curier, absenta repetata de la adresa de livrare indicata/agreata sau neridicarea de la posta a unui colet aferent unei comenzi ferme lansate de dvs. atrage dupa sine inscrierea unei mentiuni negative in contul dvs. si blocarea unor comenzi viitoare pana la recuperarea costului de livrare si retur a coletului dvs. sau, dupa caz, inceperea demersurilor legale de recuperare a pagubelor create magazinului nostru. Toate comenzile lansate pe magazinul nostru sunt monitorizate si salvate in log-uri (inclusiv IP-ul folosit), fapt ce ne permite sa furnizam organelor competente toate dovezile necesare in cazul in care comanda livrata de noi nu este acceptata/permisa/ridicata de dvs.

 •  Grila de calcul in functie de valoarea comenzii
  0 RON - 500 RON: 20 RON        Pentru comenzi mai mari de 500 Lei, livrarea este GRATUITA.
 • Costurile de livrare sunt valabile pentru coletele ce nu depasesc 2 Kg.
  Pentru un calcul exact al costurilor de livrare si mai multe informatii despre disponibilitatea produselor in stoc, va rugam sa ne contactati telefonic la: 0726.388.160    |    0723605988 , sau prin email la adresa: regalgoldromania@gmail.com

  Preturile mentionate mai sus includ TVA (24%).
  Va multumim pentru intelegere!