Conditii de returnare

Pentru orice fel de probleme legate de produsele livrate de noi, nu ezitati sa ne contactati la numarul 0723.605.988, 0726.388.160 sau sa ne scrieti un e-mail la adresa regalgoldromania@gmail.com pentru a identifica cea mai buna cale de solutionare a acestora.

PENTRU RETUR PRODUSE 

Va rugam sa ambalati produsele corespunzaor astfel incat acestea sa nu se deterioreze pe timpul transportului si sa le expediati prin curier  la adresa de mai jos :

Regal Gold SRL , Adresa: Sector 4, Bucuresti, Bd. Unirii, nr.20, bl.5C, sc.1, ap.44, 040103, România

Telefon: 0723605988

Va rugam sa ne  comunicati un CONT IBAN pentru returnarea contravalorii produselor returnate .

costurile de retur va revin 

precizati curierului ca  aveti retur accesorii 


Produsele cumparate pot fi returnate doar in ambalaj care sa protejeze produsul sau produsele returnate, fara a fi utilizate sau deteriorate, in termen de 14 zile de la primire (mai exact, sa ajunga la noi in cel tarziu 14 zile de la receptionarea lor de catre dvs.), fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

REGAL Gold  va inapoia contravaloarea marfii returnate in maxim 14 de zile de la data returnarii produselor, prin  transfer bancar.

Cheltuielile directe ocazionate de returnare a marfii vor fi suportate in totalitate de cumparator .

Regal Gold SRL se obliga sa returneze toate sumele pe care le-a primit drept plată din partea consumatorului, inclusiv costurile de livrare, nu mai târziu de 14 zile de la data comunicării deciziei de retragere.

 

Inainte de expedierea produsului pe care doriti sa-l returnati va rugam sa completati formularul de mai jos si sa-l atasati unui email catre regalgoldromania@gmail.com sau completati online formular retur 

 

Poti returna sau schimba bijuteria comandata daca nu este pe masura asteptarii, daca are un defect de fabricatie, daca ai comandat o dimensiune care nu ti se potriveste sau chiar daca ai comandat altceva din greseala.

Fie ca ceri detalii prin telefon sau email, vei primi intotdeauna recomandari de la consultanti prietenosi si joviali, care iti vor

raspunde la intrebari si iti vor da sfaturi si informatii in legatura cu produsele pe care le doresti.

ATENTIE! Nu primim coletele pentru schimb de produse sau retur a caror plata de transport nu a fost efectuata de expeditor ! Nu primim colete cu ramburs ! Clientul este responsabil pentru deteriorarea sau pierderea produsului in urma transportului de schimb sau returnare de produse catre REGAL GOLD SRL.