var pixel_id = parseInt("2215747375310808");

Politica de retur

Conditii de returnare

Pentru orice fel de probleme legate de produsele livrate de noi, nu ezitati sa ne contactati la numarul 0723.605.988, 0726.388.160 sau sa ne scrieti un e-mail la adresa regalgoldromania@gmail.com pentru a identifica cea mai buna cale de solutionare a acestora.

Produsele cumparate pot fi returnate doar in ambalajul original (inclusiv elementele de protectie antisoc), fara a fi utilizate sau deteriorate, in termen de 14 zile de la primire (mai exact, sa ajunga la noi in cel tarziu 14 zile de la receptionarea lor de catre dvs.), fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

REGAL Gold  va inapoia contravaloarea marfii returnate in maxim 14 de zile de la data returnarii produselor, prin  transfer bancar. Cheltuielile directe ocazionate de returnare a marfii (transport marfa si comisioane retur bani) vor fi suportate in totalitate de cumparator iar returnarea produselor se va face folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea produselor catre dvs. (ex.: daca ati primit produsele prin curier rapid va trebui sa ni le returnati tot prin curier rapid).Se va returna contravaloarea produselor returnate mai putin taxa de ambalare si de livrare (15 lei pentru transport si 5 lei pentru ambalare ) chiar daca ati beneficiat de o campanie cu livrare gratuita. La returnarea partiala a comenzii la care s-a aplicat reducere, clientul pierde reducerea pentru intreaga comanda. Clientului i se vor restitui banii pentru pretul produselor returnate minus valoarea reducerii aplicata pentru intreaga comanda.

Bijuteriile de la Regal Gold sunt realizate cu iscusinta de artizani din Israel si imbina stilul

vintage cu stilul contemporan, atragand privirile tuturor. Sunt realizate din materiale de calitate

superioara si sunt distribuite in galerii prestigioase si mari centre comerciale din tara.

Prin magazinul sau online, Regal Gold ofera servicii prompte si complete. Orice comanda

de bijuterii argint de la Regal Gold este insotita de garantia calitatii de retur garantat in cazul

oricarei neplaceri. Poti returna sau schimba bijuteria comandata daca nu este pe masura

asteptarii, daca are un defect de fabricatie, daca ai comandat o dimensiune care nu ti se

potriveste sau chiar daca ai comandat altceva din greseala. Fie ca ceri detalii prin telefon

sau email, vei primi intotdeauna recomandari de la consultanti prietenosi si joviali, care iti vor

raspunde la intrebari si iti vor da sfaturi si informatii in legatura cu produsele pe care le doresti.

Produsele sunt livrate prin curier rapid pentru a ajunge cat mai repede la tine si poti beneficia periodic de reduceri pe baza de cupoane daca esti abonat la newsletter sau poti beneficia de preturi preferentiale daca ai cont si esti inregistrat . Regal Gold pregateste si oferte promo  saptamanal. „Suntem indragostiti de produsele noastre, pe care le alegem atent si care sunt apreciate de mii de cliente si clienti din toate orasele din tara. Intelegem in acelasi timp ca succesul magazinului online nu sta numai in produse, dar si in eforturile noastre de a oferi servicii excelente.

ATENTIE! Nu primim coletele pentru schimb de produse sau retur a caror plata de transport nu a fost efectuata de expeditor ! Nu primim colete cu ramburs ! Clientul este responsabil pentru deteriorarea sau pierderea produsului in urma transportului de schimb sau returnare de produse catre REGAL GOLD SRL.

Adresa de primire a produselor returnate:
S.C. REGAL GOLD S.R.L.,BD. UNIRII NR 20, Bl.5C, Sc.1,
Et.6, Ap. 44, Bucuresti