Tel :0723.605.988 / 0726.388.160 fix 021.3160536  |  Mesaje  |  Cos  |  Contact

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi  |  Produse favorite  |  Harta site

  
  
  
  

Verifica masura pentru inel

Metoda simpla: luati un inel pe care il purtati si pur si simplu masurati-i diametrul doar la deschiderea interioara, nu luati in calcul si grosimea inelului.

Corelati cu tabelul de mai jos pentru a afla circumferinta in mm

alte variante

 Pasul1: Luati o bucata de panglica (sau ata), lunga de minim 8-10 cm, un pix si o rigla in mm/cm.   Pasul 2: Rulati panglica in jurul bazei degetului pe care veti dori sa purtati inelul. Trebuie sa lasati un mic spatiu, joc, care sa permita panglicii sa treaca in forma rulata peste incheietura cea mai groasa a degetului.   Pasul 3:Marcati cu pixul punctul de pe panglica unde se suprapune unul din capetele panglicii si locul unde se inchide cercul format in jurul degetului. Pasul 4: Inlaturati panglica de pe deget si intindeti-o perfect pe linie, de la capat pana la punctul marcat cu pixul si notati masura in milimetri sau centimetri (1cm=10mm). Ajustati masuratoarea la numere intregi, fara zecimale.   Pasul 5 : Comparati cifra in mm din masuratoarea facuta la pasul 4 cu cifrele din tabelul de mai jos.   

 

    

SAU

aflati diametrul unui inel pe care-l detineti :

-trasati cercul format de banda inelului pe o foaie de hartie , apoi masurati cu rigla diametrul cercului ( exemplu in imaginea de mai jos )


     Sfaturi utile:  1. Este recomandat sa faceti masuratoarea la finalul unei zile, cind degetele sunt de obicei usor umflate, datorita efortului de peste zi. Astfel, masurind dimineata, riscati ca odata comandat inelul, ulterior sa va stringa pe degetul preferat, sau chiar sa nu va vina deloc cind degetele vor fi din nou umflate. 2. Daca masura rezultata pica intre doua masuri etalon din tabel, alegeti masura cea mai mare. E mai sigur! O masura mai mare se poate, eventual, micsora, pe cind una mai mica nu. 3. Variatiile de temperatura pot modifica masura. Frigul produce subtierea degetelor, iar caldura produce umflarea acestora.   

 

 

 
  
  
  
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?
  


  
Newsletter
 
Afli detalii si primesti informatii despre oferte speciale sau reduceri de pret daca te abonezi la newsletter. Inregistreaza-te la newsletter !  


  
Oferta bijuterii argint
  


  
parerile clientilor
 

Inel goldfilled cu Turcoaze RG4830 Am primit acest superb ineluş cadou de ziua mea !!! Este foarte frumos si delicat . Culoarea pietrelor este un pic...

Kiri

Vezi mai multe marturii